- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Sok jabłkowy
- Surówka z dyni
- Owoce w czekoladzie
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Rogaliki drożdżowe
- Pomidory nadziewane ryżem
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Ryżowa szarlotka
- Strucla mini
- Sałatka grecka III
- Kompot ze śliwek
- Spaghetti z cukinią
- Francuski sos czosnkowy
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Keks biszkoptowy
- Chleb bezglutenowy
- Zupa gulaszowa
- Pasta z awokado
- Szparagi w cieście
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Surówka z marchwi i jabłka
- Cukinia z wody
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Przecier jabłkowy
- Surówka zimowa
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zimowy kurczak
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Tarta szpinakowa
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Zupa z kabaczków
- Kotleciki z tuńczyka
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Przecier z manną
- Masa czekoladowa
- Kolorowy ryż
- Łazanki zapiekane z owocami
- Lekka rybna
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Schab z rodzynkami
- Puszysty mus wieloowocowy
- Racuchy drożdżowe
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Ciastka owsiane
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zupa z soczewicy
- Wołowina z fasolką szparagową
- Zapiekanka rybna
- Krem z cukinii
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Spaghetti z bobem
- Surówka z kminkiem
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Domowy budyń
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe