- Mięso duszone po turecku
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Otulona brzoskwinia
- Naleśniki z jagodami
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Zapiekanka brokułowa
- Cukinia faszerowana serem
- Zupa krem z grzankami
- Kaszka z buzią
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Ryba z cukinią
- Truskawki w czekoladzie
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Sernik (bez glutenu)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Ciasto z jagodami ucierane
- Placuszki cukiniowe
- Masa czekoladowa - ganache
- Zawijaski z chleba tostowego
- Sałatka z truskawek i mięty
- Chleb razowy z kminkiem
- Krem z cukinii
- Pierogi kaukaskie
- Sos winegret
- Bułeczki z kapustą
- Racuchy z kurczakiem
- Mulatki z bakaliami
- Schab pieczony po galicyjsku
- Panga w pergaminie
- Kurczak w migdałach
- Słone patyczki
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kluski kładzione z jabłkami
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Filet z indyka w soku owocowym
- Kuskus jak prawdziwy
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Sorbet porzeczkowy
- Jabłko duszone
- Dip fasolowy
- Pulpeciki pod beszamelem
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Chłodnik owocowy
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Koktajl owocowy na lodach
- Grzanki III
- Sos jogurtowy
- Karpatka
- Mielonka z dodatkami