- Trufle z herbatników
- Korż - placek kresowy
- Pączki (bez glutenu)
- Jabłko z sałatką ryżową
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Galaretki
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Napój różany
- Krem z kalafiora
- Sałatka z cukini
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Sos majonezowy
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Bułka orzechowa
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Ryba w sezamie
- Ciasto z owocami
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Naleśniki z serem
- Jabłkowy kurczak
- Karp w szarym sosie
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Kurczak z curry
- Brzoskwinowe oczko
- Błyskawiczny chłodnik
- Tarta wiśniowa
- Pieczeń barania po angielsku
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Mrożone owoce
- Omlet po francusku
- Placuszki serowe
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Zupa jagodowa
- Sałatka z cykorii i owoców
- Kurze zawiniątka
- Jajka panierowane
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Placki (bez mleka, jajek)
- Puree z bakłażana
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Chleb (bez glutenu)
- Lody jagodowe z miętą
- Łazanki zapiekane z owocami
- Budyń z żółtkiem
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Cukinia z wody
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Kotlety gryczane