- Krem z pogniecionych truskawek
- Zupa śliwkowa
- Wołowina z fasolką szparagową
- Żółta pasta
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Zupa krem z pora
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Racuszki
- Kluski serowe z rodzynkami
- Owoce w czekoladzie
- Pomidory nadziewane ryżem
- Sałatka z arbuza i fety
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Zupa krem z grzankami
- Jajka panierowane
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Sałatka z cykorii i owoców
- Mazurek trójwarstwowy
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Ciasto z owocami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kurczak w soku winogronowym
- Torcik z galaretką
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zupa pieczarkowa
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Ślimaki daktylowe
- Najprostsza tarta owocowa
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Masa czekoladowa - ganache
- Tarta jabłkowa II
- Pierwsze mięsko
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Koktajl malinowy
- Zupa selerowa
- Piernik
- Kapuśniak i ogórkowa
- Mus śliwkowy
- Sałatka szpinakowa
- Placuszki rybne orientalne
- Owocowy indyk
- Gołąbki z winogronowych liści
- Pomidory z papryką po włosku
- Cukinia z pomidorami
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Koktajl mleczno-owocowy
- Białe leczo
- Barszcz ukraiński
- Słodka bułka marchewkowa
- Daktylowe kulki
- Łagodne chili
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Spaghetti z pulpetami
- Truskawki w czekoladzie
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym