- Zupa szczawiowa
- Pascha II
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Smażone banany
- Ryba po żydowsku
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Mus owocowy
- Schab z rodzynkami
- Francuskie kiełbaski serowe
- Owocowa legumina
- Czekoladowe chrupki
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Zielony twarożek
- Rizotto z tuńczykiem
- Pierogi z jagodami
- Surówka z marchwi
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Panierowane serki pleśniowe
- Zupa krem ze szparagów
- Kruche plastry cytrusów
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Naleśniki z sosem mornay
- Tarta szpinakowa
- Bananowa manna
- Chleb kukurydziany
- Naleśniki z jagodami
- Karpatka
- Wyraziste tofu
- Pasta - jajo i basta
- Pomidorowy koktajl
- Ryba po grecku
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Kostka z kaszki manny
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Przecier z manną
- Kapusta z sosem sojowym
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chleb alpejski z orzechami
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Kruszonka z jabłkami
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Kruche ciasto
- Mleczne wafelki
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Kapuśniak
- Puree z bakłażana
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makrobiotyczne gołąbki
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Wiśniowa legumina
- Kluski kładzione z jabłkami
- Wołowina w sosie
- Zupa cytrynowa
- Flaczki z kurczaka
- Surówka z selera z owocami
- Zupa krem z dyni
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Kruche ciasto z masą makową