Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: deser
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Fasola z miodem i cytryną
- Owocowa legumina
- Placuszki jabłkowe
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Śliwkowy omlet
- Chleb (bez glutenu)
- Pulpety z ryżem
- Masa pomarańczowa
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Naleśniki z sosem mornay
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Orzechy w czekoladzie
- Pierniczki
- Grecka zapiekanka warzywna
- Krem twarożkowy z owocami
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Tęczowy sorbet
- Surówka z dyni
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Topione pomidory
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Sernik na zimno
- Grzanki z pieczoną fetą
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Sałatka łakomczucha
- Sałatka z truskawek i melona
- Zupa pomidorowa
- Ryba po azjatycku
- Pieczeń cielęca
- Drób z porzeczkami
- Wytrawne kruche ciasto
- Karmelowe wafelki
- Słoneczna sałatka
- Chrupiący serek z gruszką
- Lody (bez mleka)
- Panierowane serki pleśniowe
- Makrela w ziołowej potrawce
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Koktajl z owoców sezonowych
- Mus owocowy
- Pesto po polsku
- Ogórki faszerowane
- Zimowy kurczak
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Dip fasolowy
- Panga w pergaminie
- Zupa jabłkowa z curry
- Jabłka w cieście
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Deser jogurtowo-owocowy