Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Kolorowy ryż
- Pączki z białego sera
- Zupa z soczewicy
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Nadziewany kabaczek
- Karmelowe wafelki
- Puree z marchwi
- Surówka zimowa
- Ciasto marchwiowe z figami
- Krem z pomidorów
- Mus truskawkowy II
- Zupa krem z cukinii
- Zupa krem z kalafiorów
- Kanapka z pastą jajeczną
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Babeczki z szynką i serem
- Surówka z marchewki
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Barszcz postny
- Jeż
- Kolorowe kulki
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Kisiel owocowy
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Układanka warzywno-owocowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Drób z jabłkami
- Konfitury (i sok) z malin
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Koktajl owocowy na lodach
- Puree z dyni
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Sałatka makaronowa
- Napój z owoców jagodowych
- Duszona ryba z warzywami
- Topione pomidory
- Baranina duszona po turecku
- Kopytka (bez jajek)
- Placuszki cukiniowe
- Zupa jagodowa
- Omlet po włosku (frittata)
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Ciastka owsiane
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Halibut pod parmezanem
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Jajka faszerowane
- Ryba w sezamie
- Bruschetta na kilka sposobów
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Kurczak z marchewką
- Mazurek nugatowy