- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Pasta z bakłażanów
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Żółta pasta
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Ryż z truskawkami
- Niezły pasztet z fasoli
- Zupa-krem z marchwi
- Makaron z sosem bez gotowania
- Słone patyczki
- Tarta wiśniowa
- Ryba z cukinią
- Makaron rozmaitości
- Szaszłyki z łososia
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Zupa krem z marchwi
- Ciastka owsiane
- Łagodny hummus
- Kompot z rumiankiem
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Włoski chleb ziołowy
- Mus śliwkowy
- Mazurek cytrynowy III
- Miodek cebulowy
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Panierowane paluszki rybne
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Dipy jogurtowe
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Babeczki z szynką i serem
- Zimowy salad bar
- Zielony twarożek
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Zupa jagodowa
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidorowa z bazylią
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mrożony jogurt jagodowy
- Szparagi pod beszamelem
- Łagodne chili
- Sałatka z kwiatami
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Ciasto marchwiowe z figami
- Zupa z soczewicy do termosu
- Daktylowe kulki
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Zupa krem ze szparagów
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Sałatka owocowa
- Krem truskawkowy
- Pieczone jabłka
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Zupa z soczewicy
- Cannelloni ze szpinakiem
- Gnocchi dyniowe
- Ciasto jogurtowe
- Racuchy drożdżowe
- Lody dla młodych