Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Szybka ryba po grecku
- Białe leczo
- Niesłodka zupa z dyni
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Sałatka z rukoli
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Smażone banany
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Wigilijny kompot
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Zielony twarożek
- Muffiny jagodowe
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Bułka orzechowa
- Ciasto jogurtowe
- Krupnik
- Jagodzianki
- Cygański kociołek
- Kartoflana zapiekanka
- Ogórki faszerowane
- Wyraziste tofu
- Pomidory nadziewane ryżem
- Sałatka z cykorii i owoców
- Sos różowy
- Makrela w ziołowej potrawce
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Jeż z awokado
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Marchewka z brukselką
- Nektarynkowy krem
- Ciastka owsiane
- Zupa cytrynowa
- Zapiekane kanapki liliputa
- Pascha
- Łosoś pieczony w soli
- Kacze piersi z wiśniami
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Brzoskwinowe oczko
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Makaron z sosem bez gotowania
- Deser brzoskwiniowy
- Lody na patyczkach
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Szarlotka
- Daktylowe kulki
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Kisiel z truskawkami
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Papryka faszerowana warzywami
- Przysmak serowy
- Kurze zawiniątka
- Jeż
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Szwedzki łosoś
- Owocowy indyk
- Sałatka z bakłażanów