- Bakłażanowe kotlety
- Makrela w ziołowej potrawce
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Chłodnik owocowy
- Zupa z soczewicy
- Makaron w sosie Mornay
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Babeczki z serem
- Lody z jogurtu
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniaki po duńsku
- Bezy (bez mleka)
- Mrożone bezy z malinami
- Masa czekoladowa - ganache
- Faszerowane papryki
- Babka drożdżowa III
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Bakłażany z makaronem
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Daktylowe roladki
- Kurczak z marchewką
- Strucla mini
- Ciasto bezowe z kremem
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Kartoflanka przecieranka
- Smażona mozzarella
- Mak z łamańcami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Daktylowe kulki
- Deserowa zupa owocowa
- Pomidory z papryką po włosku
- Szparagi w cieście
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Budyń karmelowy
- Jajka panierowane
- Kotlety mielone dla dzieci
- Pasta z łososia
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Biszkopty bezglutenowe
- Kompot z rumiankiem
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Zupa nic (bez glutenu)
- Zielony twarożek
- Pierogi ruskie
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Naleśniki z jagodami
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Tarta prawie Tatin
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Krem z kalafiora
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Lody bananowo - czekoladowe
- Zupa jagodowa
- Biurowa kartoflanka
- Misie patysie - ciasto