- Lodowe lizaki (owocowe)
- Tarta szpinakowa
- Makrobiotyczne gołąbki
- Chleb (przepis podstawowy)
- Fasola z miodem i cytryną
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Biszkopty bezglutenowe
- Przecier jabłkowy
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Makaron z serem
- Kartoflanka przecieranka
- Surówka z czerwonej kapusty
- Barszcz czerwony
- Warzywa smażone w cieście
- Barszcz postny
- Lody bananowo - czekoladowe
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Zupa krem z kalafiorów
- Surówka z jabłek i dyni
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Brzoskwiniowa pianka
- Kacze piersi z wiśniami
- Gjuwecz po słowiańsku
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Cytrynowy biszkopt
- Pączki z białego sera
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Sałatka z grilla
- Surówka z marchewki
- Pizza rozmaitości
- Placuszki z tuńczyka
- Pulpety
- Sos wiśniowy do owoców
- Bułki maślane
- Placuszki rybne orientalne
- Zawijaski z chleba tostowego
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Mus truskawkowy II
- Kolorowe gnocchi
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa cytrynowa
- Koktajl z owoców sezonowych
- Ciasto (bez mleka)
- Budyń (bez mleka)
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Baranina duszona po turecku
- Koktajl malinowy
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Croque monsieur i croque madame
- Zupa nic
- Chrupiące babeczki
- Chleb ziołowy
- Domowy kisiel wiśniowy
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)