- Kulki mięsne po szwedzku
- Chleb Grahama
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Kisiel żurawinowy
- Sałatka warzywna w marynacie
- Tarta z żurawinami
- Kluski kładzione z jabłkami
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Omlet grzybek z owocami
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Lody z jogurtu
- Jajka marynowane w occie
- Jaś na słodko
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Kapuśniak i ogórkowa
- Lody (bez mleka)
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Tęczowy sorbet
- Gruszki w kremie waniliowym
- Zapiekanki z bagietki
- Mus śliwkowy
- Sałatka litwacka
- Tortilla hiszpańska
- Tarta brokułowa
- Zupa szczawiowa
- Otulona brzoskwinia
- Sałatka mięsna z morelami
- Żółta pasta
- Sałatka arabska tabuleh
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Smażone banany
- Tarta z jabłkami
- Zupa krem z marchwi
- Sorbet arbuzowy
- Guacamole
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Kluski serowe
- Indyk z marchewką
- Eskalopek z pomidorem
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Naleśniki meksykańskie
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Baranina duszona po turecku
- Uszka
- Budyń z żółtkiem
- Mazurek daktylowy
- Chleb ziołowy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Blinki z cukinii
- Babeczki z musem owocowym
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Deser z kaszy jaglanej
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Truskawki w czekoladzie
- Błyskawiczny chłodnik
- Rogaliki
- Terrine z białego sera