Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: deser
- Cannelloni ze szpinakiem
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Ogórki faszerowane
- Kotleciki cielęce
- Krem z pogniecionych truskawek
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Galaretka z soku z porzeczek
- Owoce ze słoika
- Placuszki drożdżowe
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Czipsy
- Jabłka w cieście
- Zrazy z kury
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Szaszłyki z kurczaka
- Surówka z marchwi
- Tęczowy sorbet
- Kolorowa jajecznica
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Lody (bez mleka)
- Puree z bakłażana
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Szparagi solo
- Mozzarella w karecie
- Owocowa bomba
- Kisiel z malinami
- Surówka z dyni
- Nadziewany kabaczek
- Sałatka dziadka Julka
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Karp w szarym sosie
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Biszkopciki domowe
- Kurczak z kaszą
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Potrawka z patisonami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Surówka z dyni
- Ciasto jogurtowe
- Tarta z grzybami
- Grzanki z mozzarellą
- Mazurek nugatowy
- Barszcz postny
- Mrożone owoce na patyku
- Sałatka z rukoli
- Kisiel owocowy
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Zupa kalafiorowa z curry
- Kruche ciasteczka
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Kruche ciasto z masą makową
- Jagodzianki
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Jeż z awokado
- Kajmak mleczny (bez glutenu)