- Placuszki serowe
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Gruszki w kremie waniliowym
- Omlet grzybek z owocami
- Racuchy z kurczakiem
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Mrożone owoce na patyku
- Szaszłyki z kurczaka
- Sernik czekoladowy
- Kuskus jak prawdziwy
- Sernik tradycyjny
- Owocowy indyk
- Makaron w sosie Mornay
- Bakłażanowe kotlety
- Zapiekanka brokułowa
- Zupa krem z pora
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Biszkopty bezglutenowe
- Zupa migdałowa
- Babka drożdżowa III
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Leśny przysmak na kolację
- Kopytka (bez jajek)
- Omlet po włosku (frittata)
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Śliwkowy omlet
- Przecier z cukinii
- Mazurek cytrynowy III
- Ciastka owsiane
- Naleśniki z sosem mornay
- Sos polski
- Pieczeń barania po angielsku
- Rogaliki z powidłami
- Barszcz czerwony
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Przecier jabłkowy
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Tarta z żurawinami
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Babeczki z szynką i serem
- Pierniczki
- Chrupiące kaczuszki
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Lody twarożkowe
- Szybka ryba po grecku
- Zupa szczawiowa
- Spatzle
- Jajka panierowane
- Pasta z bakłażanów
- Zimny pomidor
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Wesołe omleciki
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Śliwkowa legumina
- Makaron z warzywami
- Chrupki Krzysia