Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: ciasto
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Zupa gulaszowa
- Chleb pita
- Krupniczek mamy
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Zimowy salad bar
- Kolorowa jajecznica
- Lody z jogurtu
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Kluski kładzione z jabłkami
- Układanka warzywno-owocowa
- Zimowy kurczak
- Placek gruszkowy
- Pulpety z koperkiem
- Dipy jogurtowe
- Kompot z suszu
- Owoce ze słoika
- Tarta prawie Tatin
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Zupa nic
- Pyzy
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Ryżowa szarlotka
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Batoniki orkiszowe
- Koktajl mleczno-owocowy
- Lody bananowe (bez mleka)
- Babeczki z szynką i serem
- Papryka nadziewana twarogiem
- Racuchy drożdżowe
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Ziemniaki faszerowane
- Łazanki zapiekane z owocami
- Owoce w czekoladzie
- Ryż z truskawkami
- Kuszące jabłka
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Krem z pogniecionych truskawek
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Jajka faszerowane
- Mus z kaszy manny
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Wigilijny kompot
- Makaron z sosem bez gotowania
- Placuszki z twarogu
- Pasta z kurczaka
- Mozzarella w karecie
- Włoska zupa jarzynowa
- Kisiel z truskawkami
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Kruchy placek ze śliwkami
- Zupa selerowa
- Słoneczna sałatka
- Zupa ''jak miodek''
- Pierogi kresowe
- Pomidory z papryką po włosku
- Ryba po żydowsku
- Sorbet arbuzowy
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek