- Jabłko z sałatką ryżową
- Pascha
- Chłodnik z pomidorów
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Żółta pasta
- Przysmak serowy
- Papryka nadziewana twarogiem
- Włoski chleb ziołowy
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Budyniowa zupa malinowa
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Naleśniki z żółtym serem
- Trufle z herbatników
- Ziemniaki po węgiersku
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Faszerowana cukinia
- Mięso duszone po turecku
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Różowy koktail truskawkowy
- Fasola z miodem i cytryną
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Jaś na słodko
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zawijaski z chleba tostowego
- Tarta jabłkowa II
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Sałatka owocowa na słono
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Krem jarzynowy z indykiem
- Sałatka dziadka Julka
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Bruschetta na kilka sposobów
- Sałatka z kwiatami
- Ryba po grecku II
- Koktajl owocowy na lodach
- Daktylowe roladki
- Gnocchi dyniowe
- Sok jagodowy
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Lody bananowo - czekoladowe
- Krem z kalafiora
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Placuszki z tuńczyka
- Ziemniaki faszerowane
- Zupa migdałowa
- Kurczak w migdałach
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Zupa krem z zielonego groszku
- Kisiel z malinami
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Jabłka z aronią