- Pasta (dip) z bobu
- Trufle z herbatników
- Omlet po polsku
- Bułeczki serowe
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Kapuśniak
- Ryba po żydowsku
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Jajka faszerowane
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Fasola z miodem i cytryną
- Racuszki gryczane
- Gołąbki po grecku
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Mazurek trójwarstwowy
- Ciasto do pizzy: kruche
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Zapiekanka rybna
- Croque monsieur i croque madame
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Sałatka arabska tabuleh
- Chrupiące babeczki
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Chleb kukurydziany
- Przecier z manną
- Krem truskawkowy
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Napój marchwiowo-malinowy
- Koktajl owocowy na lodach
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Kluski serowe
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Grzanki parmezanowe
- Surówka z żurawiną
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Kolorowy ryż
- Surówka z marchwi
- Mielona wołowina po chińsku
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Galaretka z soku z porzeczek
- Makrobiotyczne gołąbki
- Makaron z sosem bez gotowania
- Rulonik z serem
- Mus śliwkowy
- Ciasto z jabłkami
- Cytrynowe ciasteczka
- Bezy (bez mleka)
- Różowy koktail truskawkowy
- Galaretki
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Nadziewany kabaczek
- Kruchy placek ze śliwkami
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Chrupki Krzysia
- Kurczak z ryżem
- Sałatka grecka III
- Dip fasolowy