- Botwina
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Daktylowe roladki
- Makaron z sosem szpinakowym
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Chińskie jajka herbaciane
- Krem bananowy
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Mleczny przysmak
- Biszkopty bezglutenowe
- Fasola z miodem i cytryną
- Bezy (bez mleka)
- Niesłodka zupa z dyni
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Nadziewany kabaczek
- Zupa krem z grzankami
- Łosoś znad zatoki
- Słoneczna sałatka
- Krem z cukinii
- Sałatka mięsna z morelami
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Keks biszkoptowy
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Pieczeń barania po angielsku
- Rogaliki z powidłami
- Brzoskwinowe oczko
- Surówka z żurawinami i selerem
- Barszcz postny
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Gjuwecz po słowiańsku
- Mus truskawkowy II
- Napój różany
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Jajka faszerowane
- Sałatka z truskawek i melona
- Rozmaitości na parze
- Wyraziste tofu
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Potrawka z patisonami
- Ciasto bezowe z kremem
- Drób z porzeczkami
- Sos pomidorowo-warzywny
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Biały chłodnik
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Ryba po grecku
- Mazurek daktylowy
- Spaghetti z sosem pesto
- Budyniowa zupa malinowa
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Tarta z brokułami lub z porami
- Babka drożdżowa III
- Omlet grzybek z kozim serem
- Pączki z białego sera
- Omlet po polsku
- Tarta z mrożonym szpinakiem