- Omlet po francusku
- Sałatka owocowa
- Jajka faszerowane
- Rulonik z serem
- Zupa kalafiorowa z curry
- Strucla mini
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Pasta (dip) z bobu
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Delikatny sernik
- Fasola z miodem i cytryną
- Sorbet owocowy
- Sos pomidorowy klasyczny
- Surówka z cykorii i natki
- Kluski kładzione z jabłkami
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Ciasteczka migdałowe
- Tarta szpinakowa
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Szwedzki łosoś
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Cannelloni ze szpinakiem
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Surówka z mieszanych warzyw
- Warzywa smażone w cieście
- Przecier z cukinii
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Pianka bananowa
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Ziemniaki faszerowane
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Kluski serowe
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Bananowe frytki
- Cytrynowy biszkopt
- Jabłka w cieście
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Łosoś pieczony w soli
- Ciasto z owocami
- Tarta z jabłkami
- Barszcz ukraiński
- Budyń karmelowy
- Figowe rogaliki
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Pasta - jajo i basta
- Naleśniki z serem
- Surówka z jabłek i dyni
- Makrela w ziołowej potrawce
- Pączki (bez glutenu)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Pizza (bez mleka)
- Sałatka arabska tabuleh
- Zimowy salad bar
- Szaszłyki z łososia
- Naleśniki chińskie
- Rulonik z szynki