Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Tarta cebulowa II
- Budyń (bez mleka)
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Śliwkowy omlet
- Letni sorbet
- Spaghetti
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Surówka z cykorii
- Sernik (bez glutenu)
- Rizotto z tuńczykiem
- Babeczki z szynką i serem
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Misie patysie - ciasto
- Zupa minestrone
- Resztki lata
- Mus owocowy
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Tarta z jabłkami
- Pierniczki
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Sałatka łakomczucha
- Kotleciki z soji
- Ryż z truskawkami
- Pascha
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Sałatka makaronowa
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Soja prawie po bretońsku
- Kruche ciasto z masą makową
- Mazurek cytrynowy III
- Kisiel mleczno-owocowy
- Cannelloni ze szpinakiem
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Rulonik z serem
- Szparagi z jajkami mimoza
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Bakłażany zapiekane
- Omlet z cukinią i papryką
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Galaretki
- Kisiel z jabłkiem
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Sos różowy
- Baranina duszona po turecku
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Kompot z suszu
- Sos winegret
- Krem z cukinii
- Kapusta z sosem sojowym