- Papryka faszerowana warzywami
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Wiśniowa legumina
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Rulonik z warzywami
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Naleśniki z sosem mornay
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Trufle czekoladowe
- Napój z owoców jagodowych
- Biszkopty bezglutenowe
- Zupa jagodowa
- Lody jagodowe z miętą
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Babka drożdżowa III
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Kapusta pekińska z patelni
- Sorbet malinowy
- Słodkie kaszotto
- Tarta cebulowa II
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Koktajl malinowy
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Karmelowe wafelki
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kruche ciasteczka
- Wyraziste tofu
- Nektarynkowy krem
- Pascha II
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Sos polski
- Placuszki z twarogu
- Placek z owocami (bez mleka)
- Sałatka owocowa
- Kurczak z ryżem
- Pieczeń cielęca
- Jeż z awokado
- Kisiel owocowy
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Krem jabłkowy
- Nadziewany kabaczek
- Lody waniliowe
- Zimny pomidor
- Jajka faszerowane
- Ciasto (bez mleka)
- Napój różany
- Kartoflana zapiekanka
- Naleśniki z żółtym serem
- Budyń z żółtkiem
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Pasta z awokado
- Sos prowansalski aioli
- Krem jarzynowy z indykiem
- Cukinia z mięsem mielonym
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Przecier z manną