- Sałatka z tofu
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Budyniowa zupa malinowa
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Wołowina z fasolką szparagową
- Sos pomidorowy klasyczny
- Zupa migdałowa
- Grzanki z pieczoną fetą
- Sola meuniere
- Masa pomarańczowa
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Zupa z zielonej sałaty
- Placki z jabłkami
- Barszcz ukraiński
- Jogurt własnej roboty
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Słoneczna sałatka
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Wyraziste tofu
- Biszkopciki domowe
- Domowy budyń
- Leniwe bez białego sera
- Bułeczki z kapustą
- Kotleciki z tuńczyka
- Rogaliki z powidłami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Pulpety rybne
- Biszkopty bezglutenowe
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Śliwki z figą i melisą
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Daktylowe kulki
- Bezglutenowe ciasteczka
- Surówka z marchewki
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Puree ziemniaczane
- Gnocchi dyniowe
- Pomidory z papryką po włosku
- Ogórki faszerowane
- Sezamki
- Budyń z żółtkiem
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Panga w pergaminie
- Ryba po żydowsku
- Galaretka z pigwy
- Kulki rybne po norwesku
- Pizze - miniaturki
- Mazurek trójwarstwowy
- Delikatny sernik
- Pierniczki całuski
- Szarlotka biszkoptowa
- Pesto po polsku
- Sałatka owocowa
- Pieczeń barania po angielsku