- Zupa jabłkowa
- Pierniczki
- Ziemniaki faszerowane
- Jajka z szynką w majonezie
- Rulonik z warzywami
- Spaghetti z cukinią
- Pascha II
- Pulpety rybne
- Rogaliki kokosowe
- Ryżowa szarlotka
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Sałata z truskawkami
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Cukinia z pomidorami
- Zupa selerowa
- Maślane bułeczki bez masła
- Kopytka
- Zapiekanka z pomidorami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Szparagi z jajkami mimoza
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Ciasto czekoladowe
- Słodkie kaszotto
- Owsiane chrupki
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Chrupiący serek z gruszką
- Bakłażany z makaronem
- Ryba w sosie koperkowym
- Ziemniaki faszerowane
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Kurczak z kaszą
- Cukiniowe ciasto
- Grzanki z mozzarellą
- Zupa nic
- Owoce pasteryzowane
- Przecier z cukinii
- Napój z owoców jagodowych
- Zupa migdałowa
- Brzoskwinie na ostro
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Figowe rogaliki
- Pasta z łososia
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Potrawka z patisonami
- Krem z pogniecionych truskawek
- Placuszki drożdżowe
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Babka drożdżowa III
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Zupa z jabłek na słono