- Rogaliki kokosowe
- Napoleonki
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Flaczki z kurczaka
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Pomidory nadziewane ryżem
- Zupa krem z cukinii
- Sos majonezowy
- Babeczki z szynką i serem
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Kulki mięsne po szwedzku
- Francuskie kiełbaski serowe
- Makaron z sosem dyniowym
- Ciasto (bez mleka)
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Grzanki z mozzarellą
- Halibut pod parmezanem
- Masa pomarańczowa
- Kurczak z marchewką i curry
- Jajka mimoza
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Ślimaki daktylowe
- Ryba po grecku II
- Tarta z grzybami
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Pieczone kartofle
- Zupa z marchwi
- Paszteciki (bez jajek)
- Sos prowansalski aioli
- Puszysty mus wieloowocowy
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Pomidorki sauté
- Ziemniaki faszerowane
- Leniwe bez białego sera
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Tort makowy pyszny
- Kisiel owocowy
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Koktajl z owoców sezonowych
- Trufle czekoladowe
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Sorbet brzoskwiniowy
- Sos wiśniowy do owoców
- Rurki z kremem pistacjowym
- Pierwsze mięsko
- Zupa krem z zielonego groszku
- Miodek cebulowy
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Terrine z białego sera
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kawior z bakłażana