- Jagodzianki
- Kapusta pekińska z patelni
- Spatzle
- Rulonik z warzywami
- Kopytka
- Rogaliki drożdżowe
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Kurczak z warzywami
- Sałatka mięsna z morelami
- Chrupiące kaczuszki
- Klopsiki cielęce
- Tarta jabłkowa II
- Ciasto jogurtowe
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Szparagi solo
- Kulki mięsne po szwedzku
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Spaghetti z bobem
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Sałatka z malin i arbuza
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Pierogi z młodą kapustą
- Ziemniaki po duńsku
- Kurze zawiniątka
- Knedle ze śliwkami
- Pianka bananowa
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Korż - placek kresowy
- Omlet z pomidorami i papryką
- Amerykańska szarlotka
- Surówka z marchwi
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Zupa z jabłek na słono
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Brzoskwiniowa pianka
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Kisiel żurawinowy
- Pierogi ruskie
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Schab winny
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Panierowane paluszki rybne
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Croque monsieur i croque madame
- Przysmak serowy
- Cytrynowe masło
- Pizza (bez glutenu)
- Lody na patyczkach
- Rizotto z tuńczykiem
- Drób z jabłkami
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Fasola z miodem i cytryną
- Grzanki z mozzarellą
- Szwedzki łosoś
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)