- Lody dla młodych
- Ryba w sosie warzywnym
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Kluski serowe
- Macaroni & cheese
- Leśny przysmak na kolację
- Ogórki faszerowane
- Domowe pesto uproszczone
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Miodek cebulowy
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Mozzarella w karecie
- Babeczki z musem owocowym
- Zawijaski z chleba tostowego
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Bananowa manna
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Masa czekoladowa - ganache
- Blinki z cukinii
- Zupa z dyni
- Eskalopek z pomidorem
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Lane kluski
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Mazurek daktylowy
- Delikatny i puszysty sernik
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Krem bananowy
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Legumina cytrynowa
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Pączki z białego sera
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Kurczak w soku winogronowym
- Szara pasta
- Felafelki
- Kurczak z jabłkiem
- Indyk z marchewką
- Migdały w karmelu
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Bananowe frytki
- Fasola z miodem i cytryną
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Barszcz postny
- Zupa krem z kalafiorów
- Chrupiące kaczuszki
- Chłodnik
- Kluski z kaszy manny
- Sorbet malinowy
- Lody bananowo - czekoladowe
- Ratatuja nicejska
- Sałatka owocowa
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Tarta brokułowa
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Napój z owoców jagodowych
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pizza hawajska