- Dal z soczewicy
- Ciastka kokosowe
- Puchate pyzy
- Faszerowane papryki
- Surówka z czerwonej kapusty
- Sierpniowa sałatka
- Pizza (bez glutenu)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Jajka marynowane w occie
- Spaghetti Estery
- Przysmak serowy
- Białe leczo
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Mus owocowy
- Uszka
- Zupa z soczewicy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Kurczak w migdałach
- Pasta z awokado
- Biszkopciki domowe
- Surówka z dyni
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Makrela w ziołowej potrawce
- Amerykańska szarlotka
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Ogórki faszerowane
- Kopytka
- Żółta pasta
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Jogurt własnej roboty
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Kisiel żurawinowy
- Niesłodka zupa z dyni
- Błyskawiczny chłodnik
- Bułeczki z kapustą
- Delikatny sernik
- Szparagi solo
- Pulpety rybne
- Bakłażany z makaronem
- Ryba w sosie koperkowym
- Suszone pomidory
- Ryż z truskawkami
- Napój marchwiowo-malinowy
- Ciasto na ptysie
- Ciasto z jabłkami
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Szwedzki łosoś
- Panierowane serki pleśniowe
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Zupa z dyni
- Szarlotka miękka
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Batoniki orkiszowe
- Zapiekanka brokułowa
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Korż - placek kresowy
- Ciasto jogurtowe