- Pierwsze mięsko
- Tarta z brokułami lub z porami
- Tarta jabłkowa II
- Naleśniki z mięsem
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Jajka faszerowane
- Naleśniki (bez glutenu)
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Sałatka owocowa
- Strucla mini
- Batoniki orkiszowe
- Domowy budyń
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Krupnik
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Sałatka warzywna w marynacie
- Tortilla hiszpańska
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Truskawki w czekoladzie
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Surówka z jabłek i dyni
- Sos wiśniowy do owoców
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Mielona wołowina po chińsku
- Sola meuniere
- Bezglutenowe ciasteczka
- Biszkopt (bez glutenu)
- Sałatka grecka III
- Deser gruszkowy
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Surówka z czerwonej kapusty
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Tarta z grzybami
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Pieczeń cielęca
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ziemniaki po duńsku
- Napój marchwiowo-malinowy
- Deserowa zupa owocowa
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Ryba po azjatycku
- Śliwkowa legumina
- Sorbet owocowy
- Ciasto jogurtowe
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Cukinia faszerowana serem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Pierogi z młodą kapustą
- Daktylowe roladki
- Koktajl owocowy na lodach
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Sernik czekoladowy
- Zupa-krem z marchwi
- Jagodzianki
- Zupa z zielonego groszku
- Zupa krem z dyni
- Przecier owocowy