- Mielonka z dodatkami
- Gnocchi dyniowe
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Knedle ze śliwkami
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Owoce ze słoika
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Sałatka ryżowa
- Batony orzechowo-kokosowe
- Kawior z bakłażana
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Dip fasolowy
- Zupa z dyni
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Rulonik z warzywami
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kisiel z jabłkiem
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Kurczak z marchewką i curry
- Piernik
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotlety gryczane
- Surówka z żurawinami i selerem
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Pieczone kartofle
- Omlet po francusku
- Zupa z jabłek na słono
- Czekoladowe chrupki
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Pierogi z owocami
- Ślimaki daktylowe
- Cukiniowe ciasto
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Wesołe omleciki
- Ciasteczka czekoladowe
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Tarta wiśniowa
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Fasola z miodem i cytryną
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Panierowane paluszki rybne
- Zupa śliwkowa
- Halibut pod parmezanem
- Przecier z cukinii
- Tartinki
- Pizza rozmaitości
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pizza (bez mleka)
- Sałatka owocowa w pomarańczy