Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od: 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kluski serowe z rodzynkami
- Felafelki
- Kolorowy ryż
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Szaszłyki z łososia
- Kapusta pekińska z patelni
- Chleb kukurydziany
- Rizotto z tuńczykiem
- Zimny pomidor
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Jajka z szynką w majonezie
- Fritata - warzywa w jajku
- Placki (bez mleka, jajek)
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Zupa krem z marchwi
- Sola meuniere
- Tarta z żurawinami
- Rulonik z warzywami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Konfitury (i sok) z malin
- Lane kluski (bez jajek)
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Złocisty nektar
- Biszkopt (bez glutenu)
- Murzynek
- Babeczki z szynką i serem
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kuskus jak prawdziwy
- Spaghetti z pulpetami
- Kruche spiralki
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Pasta - jajo i basta
- Chrupiący serek z gruszką
- Ryż z jajkami na parze
- Rurki z kremem pistacjowym
- Kapuśniak i ogórkowa
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Masa czekoladowa - ganache
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Brzoskwinie na ostro
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Wytrawne kruche ciasto
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Chleb (bez glutenu)
- Bruschetta na kilka sposobów
- Szpinak z baraniną
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Cukinie z daleka
- Koktajl owocowy na lodach
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Przecier z cukinii
- Sernik czekoladowy
- Pieczone pierożki z serem
- Łagodne chili