Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Szaszłyki z kurczaka
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Schab ze śliwkami
- Kluski serowe z rodzynkami
- Faszerowana cukinia
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Budyń karmelowy
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Bitki panierowane z wariacjami
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Zupa-krem z kukurydzy
- Kostka z kaszki manny
- Indyk w galarecie
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Białe leczo
- Ziemniaki po duńsku
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Wigilijna zupa migdałowa
- Kruszonka z jabłkami
- Surówka z żurawinami i selerem
- Śliwkowa legumina
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Racuszki gryczane
- Rizotto z tuńczykiem
- Grzanki z mozzarellą
- Zupa migdałowa
- Kulki serowo-orzechowe
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kolorowe kulki
- Krem z pogniecionych truskawek
- Puree z dyni
- Placuszki z cukinii
- Zrazy z kury
- Placuszki serowe
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Daktylowe roladki
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Cytrynowy biszkopt
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Mrożony jogurt jagodowy
- Zupa owocowa
- Surówka z selera z owocami
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Sos prowansalski aioli
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Zrazy z pieca
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Tarta wiśniowa
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Pieczeń barania po angielsku
- Placuszki drożdżowe
- Sos czekoladowy