- Deser z rabarbarem
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Sola meuniere
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Sałatka owocowa
- Rulonik z warzywami
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Pasta (dip) z bobu
- Placuszki jabłkowe
- Słodka bułka marchewkowa
- Makaron z brokułami
- Zupa śliwkowa
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Niesłodka zupa z dyni
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Omlet po francusku
- Ciasto z dynią
- Kluski serowe z rodzynkami
- Owoce ze słoika
- Babeczki z musem owocowym
- Lody bananowo - czekoladowe
- Ciasteczka czekoladowe
- Owocowa bomba
- Ryba z porami i marchewką
- Owocowy indyk
- Zupa krem z zielonego groszku
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Kotlety z płatków owsianych
- Kruche ciasto z masą makową
- Ciasto jogurtowe
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Eskalopek z pomidorem
- Zapiekanka brokułowa
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Tartinki
- Śliwkowa legumina
- Suszone pomidory
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Kotleciki z tuńczyka
- Różowa zupa owocowa
- Pesto po polsku
- Kluski z kaszy manny
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Owoce w czekoladzie
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Zrazy z pieca
- Zupa jarzynowa
- Deser z kaszy jaglanej
- Sos czekoladowy
- Krem truskawkowy
- Kaszka z buzią
- Czekoladowe chrupki