- Kostka z kaszki manny
- Koktajl malinowy
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Placuszki z twarogu
- Pieczeń cielęca
- Ratatuja nicejska
- Spaghetti z papryką
- Ryba po azjatycku
- Makaron z pomidorami
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Omlet po polsku
- Pyszna pasta z tofu
- Barszcz czerwony
- Koktajl owocowy na lodach
- Batoniki orkiszowe
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Omlet grzybek z kozim serem
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Pierwsze mięsko
- Zupa śliwkowa
- Złocisty nektar
- Sałatka owocowa
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Galaretka z soku z porzeczek
- Trufle czekoladowe
- Zupa jagodowa
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Pasta - jajo i basta
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Strudel z jabłkami
- Pierogi ruskie
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pomidorki sauté
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Racuchy drożdżowe
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Szpinak z baraniną
- Mrożone bezy z malinami
- Wyraziste tofu
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Legumina śliwkowa
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Jabłka z aronią
- Koktajl owocowy na lodach
- Dip fasolowy
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Ryba po grecku
- Przecier owocowy
- Rozmaitości na parze
- Ciasto z jagodami ucierane
- Oliwki po swojemu
- Cukinia faszerowana serem
- Sos winegret
- Spaghetti z pulpetami
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami