- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pierogi kaukaskie
- Kuskus jak prawdziwy
- Tarta z brokułami lub z porami
- Kartoflanka przecieranka
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Sierpniowa sałatka
- Kartoflana zapiekanka
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Wołowina w sosie
- Sos czekoladowy
- Mus truskawkowy II
- Placuszki drożdżowe
- Surówka z marchewki
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Bezy (bez mleka)
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Budyń z żółtkiem
- Powidła śliwkowe
- Macaroni & cheese
- Zraziki sezamkowe
- Mus z kaszy manny
- Paszteciki (bez jajek)
- Przecier z cukinii
- Zimowy kurczak
- Ryba po żydowsku
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto bananowe
- Muffiny jagodowe
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Delikatny i puszysty sernik
- Racuchy z kurczakiem
- Zupa z jabłek na słono
- Kartoflanka przecierana
- Pierwsze mięsko
- Owoce z kruszonką
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Jeż
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Zupa migdałowa
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Placuszki z cukinii
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Karmelowe wafelki
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Ciasteczka migdałowe
- Ciasteczka czekoladowe
- Aromatyczny schab
- Zupa z dyni na mleku
- Chleb Grahama
- Lody waniliowe
- Kolorowe gnocchi
- Pizza hawajska