- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Bułeczki z kapustą
- Pulpety rybne
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Rulonik z serem
- Surówka z dyni
- Zupa selerowa
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Cannelloni ze szpinakiem
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Pierogi z owocami
- Bułgarski chłodnik
- Mus śliwkowy
- Racuszki z dyni
- Francuski sos czosnkowy
- Spaghetti z pulpetami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Koktajl owocowy na lodach
- Pierogi ruskie
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Naleśniki chińskie
- Grzanki III
- Leniwe bez białego sera
- Białe leczo
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Blinki z cukinii
- Kompot z suszu
- Spaghetti Estery
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Kompot ze śliwek
- Krem z pogniecionych truskawek
- Jajka panierowane
- Ziemniaki po bułgarsku
- Kurczak z jabłkiem
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Sok jagodowy
- Kisiel owocowy
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Bezy (bez mleka)
- Powidła śliwkowe
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Sałatka grecka III
- Panierowane serki pleśniowe
- Otulona brzoskwinia
- Placuszki z twarogu
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Zupa owocowa
- Risotto z łososiem
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Mrożony jogurt jagodowy
- Kulki rybne po norwesku
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Szpinakowa zapiekanka
- Jabłka w cieście
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Sałatka mięsna z morelami
- Makaron w sosie Mornay
- Pasztet z łososia
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)