- Biszkopt
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Jajka faszerowane
- Tarta wiśniowa
- Zupa krem z pora
- Kurczak z czereśniami
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Zupa śliwkowa
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Placuszki z twarogu
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Mięso duszone po turecku
- Chrupiące babeczki
- Owoce ze słoika
- Surówka z żurawiną
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Jabłka w cieście
- Puchatkowe ciasteczka
- Kotlety z płatków owsianych
- Ratatuja nicejska
- Zielona zupa
- Naleśniki z żółtym serem
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Tarta cebulowa II
- Lody bananowe (bez mleka)
- Schab z pomarańczami
- Stworki z ciasta serowego
- Wytrawne kruche ciasto
- Zupa szpinakowa
- Owoce z kruszonką
- Pesto po polsku
- Sałatka ryżowa
- Sos wiśniowy do owoców
- Sałatka z truskawek i mięty
- Ciasto z owocami
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Różowa zupa owocowa
- Surówka z cykorii i natki
- Koktajl mleczno-owocowy
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Sernik (bez glutenu)
- Sos jogurtowy
- Murzynek Jaś
- Białe leczo
- Caprese
- Surówka z marchwi
- Makaron z serem
- Pierogi z jagodami
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Cygański kociołek
- Jabłka w cieście
- Spaghetti z pulpetami
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Chrupiący serek z gruszką
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Wycinanki z sera
- Czipsy
- Owocowa bomba