- Placuszki z tuńczyka
- Zapiekanka z pomidorami
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Tartaletki z porami
- Kompot z suszu
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Pasta z kurczaka
- Kisiel żurawinowy
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Domowe pesto uproszczone
- Pierwsze mięsko
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Drób z jabłkami
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Jabłkowy kurczak
- Sorbet owocowy
- Masło czosnkowe
- Rogaliki kokosowe
- Resztki lata
- Ryż z truskawkami
- Makaron z sosem bez gotowania
- Koktajl z melona
- Sernik (bez glutenu)
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Legumina śliwkowa
- Szparagi solo
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Sok jagodowy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Zupa selerowa
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Sos wiśniowy do owoców
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Mus owocowy
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Chleb razowy z kminkiem
- Zupa francuska
- Szpinak zapiekany z serem
- Sałatka marokańska
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Bakłażany duszone
- Sezamowa marchew
- Zimowy kurczak
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Zupa z soczewicy
- Grzanki z mozzarellą
- Pierniczki
- Mleczny przysmak
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Lody jagodowe z miętą
- Bułeczki z kapustą