- Galaretka z surowymi owocami
- Kotlety gryczane
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Tarta brokułowa
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Przecier z cukinii
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Rizotto z tuńczykiem
- Mrożone bezy z malinami
- Krem z kalafiora
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Ziemniaki po niemiecku
- Jabłka z aronią
- Surówka z cykorii i natki
- Przecier owocowy
- Babka drożdżowa III
- Szaszłyki z łososia
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Szarlotka
- Maślane bułeczki bez masła
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Szara pasta
- Kartoflanka przecierana
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Wołowina w sosie
- Surówka z jabłek i dyni
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Placuszki drożdżowe
- Domowy kisiel wiśniowy
- Zupa śliwkowa
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Sos majonezowy
- Zupa krem z cukinii
- Zupa z jabłek na słono
- Cytrynowe masło
- Ciasto z jagodami ucierane
- Tartaletki z porami
- Koktajl malinowy
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Pesto po polsku
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Lody bananowo - czekoladowe
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Zapiekanka z marchwi
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Karmelowe wafelki
- Zapiekanka turecka z miodem
- Makaron z pomidorami
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Polski sos wielkanocny
- Zawijaski z chleba tostowego