- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Brzoskwiniowa pianka
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Mleczny przysmak
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Szpinak z baraniną
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Mus owocowy
- Placek gruszkowy
- Zupa minestrone
- Tort czekoladowy
- Ciasto z jagodami ucierane
- Tartaletki z porami
- Biszkopt z owocami
- Sałatka z cukini
- Puree ziemniaczane
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Tarta - kruche ciasto
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Ryba po grecku
- Wiśniowa legumina
- Omlet arabski
- Sałatka z arbuza i fety
- Surówka z marchwi
- Spatzle
- Napój marchwiowo-malinowy
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Zupa kukurydziana
- Kruche ciasteczka
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Makaron z sosem bez gotowania
- Banany z szynką
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Ciasto marchwiowe z figami
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Sernik tradycyjny
- Rulonik z serem
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Placuszki jabłkowe
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Ryba cytrynowa
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Jajka faszerowane
- Dal z soczewicy
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Strucla mini
- Chłodnik z pomidorów
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Pesto po polsku
- Lody czekoladowe
- Papryka faszerowana warzywami
- Panga w pergaminie
- Biszkopciki domowe
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Placek z zielonego groszku