- Pasztet z łososia
- Drób z porzeczkami
- Kisiel owocowy
- Zupa gulaszowa
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Biszkopt
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Sałatka litwacka
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Masło czosnkowe
- Migdały w karmelu
- Zupa kalafiorowa z curry
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Zupa ogórkowa
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Najprostsza tarta owocowa
- Naleśniki meksykańskie
- Zupa krem z pora
- Aromatyczny schab
- Babeczki z szynką i serem
- Smażone banany
- Piernik
- Rolady z kurzych piersi
- Koktajl z mango
- Kolorowy ryż
- Kisiel malinowy
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Pączki (bez glutenu)
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Ciasto marchwiowe z figami
- Jabłkowy kurczak
- Pulpeciki pod beszamelem
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Jagodzianki
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Powidła śliwkowe
- Włoski chleb ziołowy
- Napój z owoców jagodowych
- Pascha II
- Kotleciki z soji
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Pomidorowy koktajl
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Kartoflanka przecieranka
- Kotleciki cielęce
- Owoce pasteryzowane
- Chleb alpejski z orzechami
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Sajgonki (bez glutenu)
- Pieguski