- Pieczeń barania po angielsku
- Tarta z brokułami lub z porami
- Schab z pomarańczami
- Francuski sos czosnkowy
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Koktajl z mango
- Schab z rodzynkami
- Cannelloni ze szpinakiem
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Koktajl owocowy na lodach
- Zupa jabłkowa
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Mrożony jogurt jagodowy
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Deser z rabarbarem
- Kulki rybne po norwesku
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Dip fasolowy
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Omlet po francusku
- Zupa z dyni na słono
- Cygański kociołek
- Szparagi pod beszamelem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Kisiel z malinami
- Zupa krem z dyni
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Sałatka grecka III
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Omlet z cukinią i papryką
- Ciasto czekoladowe
- Sałatka z arbuza i fety
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Wołowina w sosie
- Kolorowa jajecznica
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Cytrynowy biszkopt
- Sałatka ryżowa z curry
- Szwedzki łosoś
- Karp w szarym sosie
- Tarta (bez glutenu)
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Tort (bez glutenu)
- Szparagi w cieście
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Grzanki z mozzarellą