- Biszkopciki domowe
- Krem truskawkowy
- Omlet po włosku (frittata)
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Kurczak z marchewką i curry
- Zupa owocowa
- Mazurek trójwarstwowy
- Pasta z łososia
- Legumina śliwkowa
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Delikatny i puszysty sernik
- Napój różany
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Spatzle
- Lody jagodowe z miętą
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Wiśniowa legumina
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Śliwkowy omlet
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Gołąbki z winogronowych liści
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Gołąbki po grecku
- Grzanki III
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Lody na patyczkach
- Tarta cebulowa II
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Rulonik z serem
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Makrobiotyczne gołąbki
- Różowa zupa owocowa
- Chleb ziołowy
- Placuszki drożdżowe
- Puchatkowe ciasteczka
- Biały chłodnik
- Pascha II
- Kapuśniak
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Ziemniaki po węgiersku
- Mrożone owoce
- Kruche wiatraczki
- Przysmak serowy
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Rulonik z warzywami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Bananowa manna
- Murzynek Jaś
- Jagodzianki