Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: deser
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Kluski kładzione z jabłkami
- Kruche ciasteczka
- Migdały w karmelu
- Sajgonki (bez glutenu)
- Sałatka z arbuza i fety
- Papryka faszerowana warzywami
- Chrupiące kaczuszki
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Kolorowa jajecznica
- Układanka warzywno-owocowa
- Łagodne chili
- Przecier owocowy
- Mazurek trójwarstwowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ziemniaki po bułgarsku
- Sorbet owocowy
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Lody czekoladowe
- Gruszki w kremie waniliowym
- Lody owocowe
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Domowy kisiel wiśniowy
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Tarta z pianą owocową
- Owoce w czekoladzie
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Jabłka z aronią
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Mazurek nugatowy
- Kisiel mleczno-owocowy
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Jabłka w cieście
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Śliwkowy omlet
- Placuszki rybne orientalne
- Ciasto bananowe
- Placek z zielonego groszku
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Sałatka makaronowa
- Brzoskwinie na ostro
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Mulatki z bakaliami
- Omlet po polsku
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Koktajl malinowy
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Racuszki gryczane
- Pierogi z soczewicą
- Paszteciki (bez jajek)
- Sok jabłkowy
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Jabłka w cieście
- Zupa krem z dyni
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)