- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Baranina duszona po turecku
- Panga w pergaminie
- Zapiekane kanapki liliputa
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Kapusta z sosem sojowym
- Jeż z awokado
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zapiekanka z drobiu
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Banany z szynką
- Faszerowane kurze piersi
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Makaron w sosie Mornay
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Deser jogurtowo-owocowy
- Miodek cebulowy
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Krupnik
- Paszteciki z tuńczykiem
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Masa pomarańczowa
- Przecier owocowy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Dip fasolowy
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Zawijaski z chleba tostowego
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Zapiekanka z pomidorami
- Lody z jogurtu
- Naleśniki z mięsem
- Mozzarella w karecie
- Makaron z brokułami
- Grecki gulasz z drobiu
- Chłodnik pomidorowy
- Zupa jagodowa
- Kisiel malinowy
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Koktajl z mango
- Koktajl wiśniowy
- Galaretka z surowymi owocami
- Makrobiotyczne gołąbki
- Sos prowansalski aioli
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kompot z rumiankiem
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Rulonik z warzywami
- Ciasto marchwiowe z figami
- Pierogi leniwe
- Sałatka z rukoli
- Zupa z dyni na mleku
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Sałatka z bakłażanów
- Ciasto z owocami
- Kulki serowo-orzechowe
- Tarta z jabłkami
- Sałatka ryżowa
- Kotleciki z soji