- Chleb ziołowy
- Cukinia faszerowana serem
- Puchatkowe ciasteczka
- Surówka z marchwi i jabłka
- Schab ze śliwkami
- Pulpeciki pod beszamelem
- Surówka z czerwonej kapusty
- Kurczak z marchewką
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Przecier owocowy
- Zupa kalafiorowa z curry
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Kurczak z marchewką i curry
- Mleczny przysmak
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Pierwsze mięsko
- Zupa pieczarkowa
- Kurczak z warzywami
- Budyń (bez mleka)
- Sezamowa marchew
- Leśny przysmak na kolację
- Mus owocowy
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Papryka faszerowana warzywami
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Kisiel owocowy
- Zapiekane kanapki liliputa
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Bułki maślane
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Terrine z białego sera
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Trufle czekoladowe
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Maślane bułeczki bez masła
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Sos czekoladowy
- Krem z cukinii
- Surówka z marchwi
- Kisiel mleczno-owocowy
- Masa czekoladowa
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Mielonka z dodatkami
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Zupa pomidorowa
- Cygański kociołek
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Sałata z truskawkami
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Jabłkowy kurczak
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Pierniczki całuski
- Sola meuniere