Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Sorbet owocowy
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Kisiel z malinami
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Szpinakowa zapiekanka
- Jajka z szynką w majonezie
- Rozmaitości na parze
- Zupa nic
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Delikatny i puszysty sernik
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Dal z soczewicy
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Chrupiące kaczuszki
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Trufle czekoladowe
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Suszone pomidory
- Bananowe frytki
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Tarta z brokułami lub z porami
- Smażona mozzarella
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Powidła śliwkowe
- Chłodnik
- Sałatka owocowa na słono
- Papryka nadziewana twarogiem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Szybka ryba po grecku
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Galaretki
- Spaghetti z sosem pesto
- Sos majonezowy
- Kapusta pekińska z patelni
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Pierogi z soczewicą
- Piernik
- Tarta prawie Tatin
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Zupa z dyni na mleku
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kruszonka z jabłkami
- Kurczak z marchewką
- Surówka z marchewki
- Chrupiące kaczuszki
- Mielonka z dodatkami
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Jabłko duszone
- Batony orzechowo-kokosowe
- Kotleciki z soji
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Kolorowa jajecznica
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Ślimaki daktylowe
- Jabłka z aronią
- Mak z łamańcami
- Zupa jagodowa
- Babeczki z musem owocowym