- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Knedle ze śliwkami
- Omlet grzybek z kozim serem
- Pieczeń cielęca
- Pasta z łososia
- Pasta z bakłażana
- Zielona zupa
- Sorbet malinowy
- Sos pomidorowo-warzywny
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Blinki z cukinii
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Placuszki-kaczuszki
- Karpatka
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Papryka nadziewana twarogiem
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Bezy (bez mleka)
- Racuszki
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Bułgarski chłodnik
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Zupa pieczarkowa
- Szparagi solo
- Faszerowane papryki
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Zupa z dyni na słono
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Niesłodka zupa z dyni
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Placek z zielonego groszku
- Rolady z kurzych piersi
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Szparagi w cieście
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Batoniki orkiszowe
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Ciasto bezowe z kremem
- Sierpniowa sałatka
- Włoski chleb ziołowy
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Tzatziki
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Ciasto z owocami
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Koktajl owocowy na lodach
- Kawior z bakłażana
- Panierowane paluszki rybne
- Jabłka z aronią
- Mleczne wafelki
- Rogaliki kokosowe
- Sałatka z drobiem i morelami
- Chleb (przepis podstawowy)
- Daktylowe roladki