- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kompot z suszu
- Ryba po grecku II
- Placuszki z cukinii
- Zupa krem z marchwi
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Kompot ze śliwek
- Chłodnik pomidorowy
- Nektarynkowy krem
- Schab pieczony po galicyjsku
- Zupa jabłkowa z curry
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Kurczak z curry
- Zupa z dyni na mleku
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Kapusta pekińska z patelni
- Puree z marchwi
- Gołąbki z winogronowych liści
- Potrawka z patisonami
- Zraziki sezamkowe
- Pulpety z koperkiem
- Lane kluski (bez jajek)
- Miodek cebulowy
- Zupa szczawiowa
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Duszona ryba z warzywami
- Jajka marynowane w occie
- Keks biszkoptowy
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Pasta z łososia
- Złocisty nektar
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Racuchy z kurczakiem
- Kasza gryczana z serem
- Sorbet malinowy
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Zupa krem z cukinii
- Zupa z soczewicy do termosu
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Pierniczki
- Zupa krem z marchwi
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Zupa jagodowa
- Zupa z marchwi
- Filet z indyka w soku owocowym
- Sałatka z bakłażanów
- Kostka z kaszki manny
- Francuski sos czosnkowy
- Rolady z kurzych piersi
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Cytrynowe masło
- Tarta ze szpinakiem
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Krupnik z kaszy jęczmiennej