- Pierniczki całuski
- Ciasto-legumina z owocami
- Wycinanki z sera
- Cannelloni ze szpinakiem
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Ciasto marchwiowe z figami
- Lody na patyczkach
- Zupa szpinakowa
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Zupa śliwkowa
- Łazanki zapiekane z owocami
- Kotlety z płatków owsianych
- Domowy kisiel wiśniowy
- Krem z pogniecionych truskawek
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Batony orzechowo-kokosowe
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Surówka z cykorii
- Spaghetti z cukinią
- Szparagi w cieście
- Tarta cebulowa II
- Makaron rozmaitości
- Placuszki serowe
- Włoska zupa jarzynowa
- Placuszki-kaczuszki
- Wiśniowa legumina
- Surówka z marchwi i jabłka
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Legumina śliwkowa
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Cytrynowe masło
- Sorbet brzoskwiniowy
- Chrupiące kaczuszki
- Rizotto z tuńczykiem
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chłodnik owocowy
- Pierogi ruskie
- Racuszki gryczane
- Stworki z ciasta serowego
- Terrine z białego sera
- Bitki panierowane z wariacjami
- Młode warzywa z pieca
- Ziemniaki po duńsku
- Kruche ciasto z masą makową
- Sałatka z drobiem i morelami
- Kotlety gryczane
- Zupa krem z zielonego groszku
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Sos koperkowy
- Kartoflanka przecieranka
- Koktajl malinowy
- Pasta z awokado
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Tarta wiśniowa
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Niesłodka zupa z dyni
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Zrazy z pieca
- Makaron z serem i warzywami