Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pasta (dip) z bobu
- Zupa owocowa
- Krem truskawkowy
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Lody waniliowe
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Sos koperkowy
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Chleb pita
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Zupa krem z zielonego groszku
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Kapuśniak
- Pączki (bez glutenu)
- Zupa jarzynowa
- Naleśniki z sosem mornay
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Racuchy drożdżowe
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Pierogi kaukaskie
- Kurczak z ananasem
- Grecki gulasz z drobiu
- Biurowa kartoflanka
- Deser brzoskwiniowy
- Koktajl z owoców sezonowych
- Naleśniki z mięsem
- Otulona brzoskwinia
- Sałatka warzywna w marynacie
- Kruche spiralki
- Koktajl owocowy na lodach
- Pomidorki sauté
- Migdały w karmelu
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Surówka z żurawiną
- Blinki z cukinii
- Deser owocowy
- Grzanki III
- Zupa z cukinii
- Zawijaski z chleba tostowego
- Sezamowa marchew
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Sałatka dziadka Julka
- Placek z zielonego groszku
- Ryż z jajkami na parze
- Zupa krem ze szparagów
- Gołąbki z winogronowych liści
- Panga w pergaminie
- Racuchy z kurczakiem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Omlet po polsku
- Chleb (bez glutenu)
- Bułeczki serowe
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Cudowna cukinia